Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

U TOKU JE KONKURS JAPANSKE FONDACIJE ZA 2017/2018.

Japanska fondacija i Ambasada Japana u Republici Srbiji pozivaju sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da se prijave na konkurs Japanske fondacije za grantove u oblasti kulturnoumetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2017. do 31. marta 2018. godine.

Svi zainteresovani treba da obrate pažnju na trajanje konkursa za koji se odlučuju jer prijavni rok nije isti za sve programe. Neophodno da dobro proučite priručnik: Japan Foundation Program Guidelines 2017-2018.

Imajući u vidu gore navedeno, neophodno je da popunjene aplikacije dostavite Ambasadi Japana u Republici Srbiji najkasnije nedelju dana pre zvaničnog kraja konkursa, a najbolje što je pre moguće, poštom na adresu: Ambasada Japana u Republici Srbiji, Odeljenje za kulturu i medije, Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd, ili putem e-pošte na: culture@s1.mofa.go.jp.

Nakon što pošaljete dokumentaciju, potrebno je da telefonom kontaktirate odeljenje za kulturu  ambasade Japana radi verifikacije prijema. Obratite pažnju da svaki konkurs ima svoj rok za dostavu dokumentacije.

VIŠE INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA SAJTU JAPANSKE FONDACIJE:
http://www.jpf.go.jp/e/program/list.html

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu