Potpisivanje Protokola o naučnoj saradnji sa Institutom za noviju istoriju Srbije

Opšte

U Svečanoj sali Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu 6. marta 2020. godine, potpisan je Protokol o naučnoj saradnji između Fakulteta i Instituta za noviju istoriju Srbije iz Beograda.

Protokol o naučnoj saradnji predstavlja osnovu za razvijanje dosadašnje uspešne saradnje Odseka za istoriju Filozofskog fakulteta i Instituta za noviju istoriju Srbije u oblasti naučnoistraživačkog i nastavnog rada (gostujuća predavanja, razmena publikacija, saradnja u organizovanju i realizaciji naučnih skupova, projekata i programa i dr.).

Protokol o naučnoj saradnji potpisali su dekan Filozofskog fakulteta, prof. dr Ivana Živančević-Sekeruš, šef Odseka za istoriju, prof. dr Ivan Jordović i direktor Instituta za noviju istoriju Srbije, dr Mile Bjelajac, naučni savetnik. Svečanom potpisivanju Protokola prisustvovali su i saradnici Instituta za noviju istoriju Srbije: dr Zoran Janjetović, naučni savetnik, dr Slobodan Selinić, viši naučni saradnik i glavni i odgovorni urednik časopisa Tokovi istorije, i dr Milan Piljak, naučni saradnik.  

Vest o potpisivanju Protokola o naučnoj saradnji objavljena je i na sajtu Instituta za noviju istoriju Srbije.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/228/Naslovna.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0702.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0710.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0694.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0722.JPG
Vrh strane