Пријава за ВЕБ-СЕМИНАР – EBSCO платформа и обимна мултидисциплинарна колекција Academic Search Complete: могућности, начини претраживања и рада

Опште

Библиотека Филозофског факултета је, уз сагласност управе Факулета, организовала веб-семинар под насловом EBSCO платформа и обимна мултидисциплинарна колекција Academic Search Complete: могућности, начини претраживања и рада. Библиотека је сличан веб-семинар успешно организовала и прошле школске године за студенте мастерских и докторских студија.

Веб-семинар је намењен студентима свих нивоа студија, наставницима, сарадницима и запосленима који би се на овај начин упознали за изузетно богатом базом научних и стручних текстова неопходних за научноистраживачки рад. Ово ће бити прилика да поставите питања и разрешите недоумице у вези са претраживањем наведене базе података.

Веб-семинар ће одржати представница EBSCO платформе, Урсула Новицка, путем скајпа из Прага.

Тремин одржавања је 22. април 2020. године, време 13 сати. Оквирно време трајања 45 минута. Сви заинтересовани ће се у договорено време путем скајпа укључити у семинар од својих кућа.

ПРИЈАВА
Заинтересовани студенти
могу се пријавити на адресу: trakic@ff.uns.ac.rs
Потребни подаци: име и презиме, број индекса и назив студијске групе.
Заинтересовани професори и сарадници могу се пријавити на адресу: medisa@ff.uns.ac.rs

Рок за пријаву је 20. април 2020. године.
Детаљне инструкције, као и подсетник, послаћемо на време на ваше e-адресе.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/249/ebsco_proba.jpg
Врх стране