Обавештење за студенте из Босне и Херцеговине, Републике Српске и Републике Црне Горе

Опште

Студенти из Босне и Херцеговине (Републике Српске)

Обавештавамо вас да ради договора и заказивања бесплатног тестирања на COVID-19, због уласка у Републику Србију, студенти са територије Босне и Херцеговине (Републике Српске) могу да се јаве Радмили Пејић на мејл r.pejic@mnrvoid.vladars.net.

Студенти из Црне Горе

Обавештавамо вас да ради договора и заказивања бесплатног тестирања на COVID-19, због уласка у Републику Србију, студенти са територије Републике Црне Горе могу да се јаве др Маји Милановић на мејл maja.milanovic@ijzcg.me или др сци Сањи Меденицина мејл sanja.medenica@ijzcg.me.

Тестирање на COVID-19 моћи ће да обаве само студенти који буду имали обавезе на високошколским установама током маја месеца (практична блок настава или испитни рок). На тестирање студенти ће долазити са ЕМЕЈЛ ПОРУКОМ КОЈУ ТРЕБА ДА ДОБИЈУ ОД ВИСОКОШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ, у којој се наводе њихове обавезе у мају. Са негативним резултатом теста студенти ће имати рок од 72 сата да уђу у Републику Србију без обавезе боравка у карантину.

Молимо студенте да пишу мејл http://www.ff.uns.ac.rs/sr/fakultet/o-fakultetu/sluzbe/studentska-sluzba-telefoni свом референту како би добили неопходне потврде.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/265/studenti_10.jpg
Врх стране