Početna >

Prof. dr Veljku Jovanoviću dodeljena nagrada „Dr Zoran Điniđić“ za mladog naučnika i istraživača

Ovogodišnji laureat Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača je dr Velјko Jovanović, vanredni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Dobitnica nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolјi diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2018. godini je Miroslava Odalović, za master rad „Problem interpretacije pojma genija u Kritici moći suđenja Imanuela Kanta“, koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Dobitnica Specijalne Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2018. godini je dr Marija Lesjak, vanredni profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Laureatkinja Nagrade najbolјem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2017/2018. godini je Milјana Bigović, koja je sa ukupnom prosečnom ocenom 10,00 završila osnovne akademske studije prava, smer unutrašnjih poslova, na Pravnom  fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu