Студије по старом закону - плави индекс / РОКОВИ ЗА ЗАВРШЕТАК СТУДИЈА

Студенти уписани на основне студије до 10. септембра 2005. године могу завршити студије по започетом наставном плану и програму, условима и правилима студија, најкасније до краја школске 2020/21. године. (За регулисање статуса студента јавите се Студентској служби).

Студенти уписани на магистарске студије до 10. септембра 2005. године могу завршити студије по започетом наставном плану и програму, условима и правилима студија, најкасније до краја школске 2020/21. године. (За регулисање статуса студента јавите се Студентској служби).

Кандидати који су пријавили докторску дисертацију до ступања на снагу Закона о високом образовању, имају право да заврше студије по започетом плану и програму, условима и правилима студија, односно да стекну научни степен доктора наука, најкасније до краја школске 2020/21. године.

Кандидати који желе да наставе започете студије односно да одбране докторску дисертацију започетом плану и програму, условима и правилима студија, неопходно је да се јаве у Службу за опште и правне послове (Канцеларија М-9, 021/485-3897) ради регулисања свог статуса.

ЖЕЛИМ ДА НАСТАВИМ/ЗАВРШИМ СТУДИЈЕ
Студенти који нису завршили студије а уписани су на студије пре ступања на снагу Закона о високом образовању, да би наставили студије морају да за текућу школску годину продуже апсолвентски стаж. За продужетак апсолвентског стажа потребан вам је индекс и  доказ о уплати за продужетак апсолвентског стажа. Уплату можете извршити на жиро-рачун факултета према важећем Ценовнику.

ЗАВРШИО САМ СТУДИЈЕ-ШТА ЈЕ ПОТРЕБНО ЗА ИЗДАВАЊЕ УВЕРЕЊА О ДИПЛОМИРАЊУ И ДИПЛОМЕ
Када завршите студије подносите Захтев за израду уверења о дипломирању/дипломе на шалтеру Студентске службе. Од документације потребно је да донесете: Индекс, потврду из библиотеке и доказ о уплати за израду уверења о дипломирању/дипломе на износ од 4.000 динара. (Ценовник). Информацију о року израде уверења о дипломирању и дипломе добићете од вашег референта.

Слике

  • /uploads/attachment/strana/760/DSC00469.JPG
Врх стране