Обавештење о раду Библиотеке и Студентске службе од 11.5.2020.

Опште

Поштовани и драги професори, сарадници и колеге,

Библиотека Филозофског факултета је почела са радом 11. маја 2020. године. Због обавезне примене ванредних мера за време трајања епидемије организација рада ће бити другачија:

  • Централна читаоница и читаонице семинарских библиотека неће бити доступне студентима и запосленима.
  • Рад и комуникација са студентима и запосленима и наручивање књига остаће и даље у електронском облику.
  • Наручивање књига сваког радног дана од 8 до 15 сати искључиво слањем захтева за позајмицу на адресе: magacin@ff.uns.ac.rs и bibliotanja@gmail.comcc обавезно ставити biblioteka@ff.uns.ac.rs). За позајмљивање књига неопходна је чланска карта Библиотеке.
  • За сваку књигу попунити посебан захтев.
  • Преузимање књига дан после слања захтева (9 до 15 сати) на видно обележеном шалтеру Централне читаонице у приземљу (са спољашње стране зграде). Молимо вас да користите маску и рукавице приликом преузимања књига.
  • За све недоумице и питања можете се обратити Наташи Белић, управници Библиотеке (biblioteka@ff.uns.ac.rs).

ЗАХТЕВ ЗА ПОЗАЈМИЦУ ПУБЛИКАЦИЈА

Библиотека Филозофског факултета

 

Драги студенти,
Поштујући ванредне мере које су донете након укидања ванредног стања, молимо вас да нам се и од понедељка 11.05.2020. године  до даљњег обраћате на мејл адресе или путем телефона.

Сва уверења или потврде које су вам неопходне, слаћемо вам као и до сада потписане, оверене и скениране на вашу мејл адресу. Уколико је неопходно да ипак преуземте неки оригинални документ, у том случају договорићете се са вашим референтом о начину преузимања.

Хвала вам на разумевању!
Студентска служба

Слике

  • /uploads/attachment/vest/263/FF_Faks_2015_014.jpg
Врх стране