Обавештења

СТУДЕНТСКА СЛУЖБА је служба у којој обављате све административне послове од тренутка уписа до завршетка студија. Радно време и контакт

СТУДЕНТСКИ ВЕБ СЕРВИС
Од школске 2012/13. године свим студентима Филозофског факултета, доступан је Студентски Веб сервис.
Корисничко име и лозинку за коришћење Студентског Веб сервиса можете добити код вашег референта у Студентској служби. Уколико изгубите или заборавите корисничко име и лозинку, јавите се вашем референту за издавање новог налога.
Преко Студентског веб сервиса моћи ћете да пријављујете испите, бирате изборне предмете, пратите сва важна обавештења, имате увид у положене испите, плаћате школарину и оверавате семестар.
Трошкове за школарину, пријаву испита и оверу семестра можете уплатити путем стандардизованих уплатница, у било којој банци или пошти.
Пример исправно попуњене уплатнице можете видети на вашем налогу у оквиру опције "Школарине и Уплате". Позив на број је за сваког студента различит и поред индекса садржи контролне цифре које се разликују од студента до студента. Ваш лични позив на број користите искључиво за следеће уплате: трошкови школарине и уписа, овера семестра и пријава испита.
У оквиру опције "Школарине и Уплате/Рачун студента" могуће је прегледати све информације о пристиглим уплатама које су евидентиране на рачуну студента, као и све информације о скидању новца са рачуна при пријави испита.
Потребно је да прође најмање 1 радни дан од тренутка уплате до тренутка када је новац на располагању, с тога се препоручује се да се уплате обаве бар 2-3 дана унапред. Примера ради, уплата обављена у петак у 8 пре подне, не може бити евидентирана пре понедељка.

БИРАЊЕ ИЗБОРНИХ ПРЕДМЕТА У ТОКУ СТУДИЈА (основне, мастер и докторске студије)
Изборне предмете бирате преко ваших студентских налога - Студентског Веб сервиса.
Студенти основних академских студија бирају изборне предмете за текућу школску годину у периоду који је предвиђен за упис.
Студенти мастер и докторских студија бирају изборне предмете за текућу школску годину од 1. до 15. новембра. Студенти докторских студија поред електронског бирања у обавези су да након електронског бирања донесу и потписан образац за изборне предмете и саветника (ментора) – линк ка формулару

ПОТРЕБНО МИ ЈЕ УВЕРЕЊЕ/ПОТВРДА
Уколико Вам је потребно неко уверење (нпр. уверење о положеним испитима) или нека врста потврде трошкове за израду исте, уплаћујете само на жиро рачун Факултета без позива на број ЖИРО-РАЧУН 840-1712666-26, према важећем Ценовнику Факултета.

ИМАМ ПИТАЊА/НЕДОУМИЦЕ ОКО НАСТАВЕ, РЕЖИМА СТУДИЈА, ПРАВА И ОБАВЕЗА СТУДЕНАТА
Можете се обратити Студентској служби лично, путем телефона или имејла.

ЗАВРШИО/ЛА САМ СТУДИЈЕ - ШТА ЈЕ ПОТРЕБНО ЗА ИЗДАВАЊЕ УВЕРЕЊА ОДНОСНО ДИПЛОМЕ
За студенте основних и мастер академских студија

Када завршите студије јављате се референту у Студентској служби. За добијање уверења о завршеним студијама, потребно је да попуните захтев (који ћете добити од референта) и извршите уплату на жиро-рачун  у износу од 3000 динара.

Трошкови израде дипломе регулишете путем две уплатнице:
1. једна уплатница се односи на трошкове Факултета у износу од 3.300 динара, уплата се врши на жиро-рачун Факултета
2. друга уплатница је за трошкове Универзитету у износу од 1.700,00 динара, уплата се врши на жиро рачун број 840-631666-25 са позивом на број 97 05101636534.

За студенте докторских студија-трошкови издавања дипломе и промоције за докторске студије
Финансијске обавезе студент регулише путем две уплатинице:
1. једна уплатница се односи на трошкове факултета у износу од 3.300 динара, уплата се врши на жиро-рачун Факултета 
2. друга уплатница је за трошкове Универзитету у износу од 3.300,00 динара, уплата се врши на жиро рачун број 840-631666-25 са позивом на број 97 05101636534

Слике

  • /uploads/attachment/strana/566/Obavestenja.jpg
Врх стране